lördag 6 december 2008

tönt

Jag känner mig som en tönt just nu. Ska bort på trevlig middag ikväll och ringde Sofi för att planera ditfärden. Då berättade hon att planen var att vi ska göra egen sushi. ÅH va gott! Men GI tanten som sitter här och skriver, äter ju inte kolhydrater. Så jag fick ringa till värdinnan och ursäkta och berätta att jag tar med mig egen mat. Känns ju helt normalt.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Till GI tanten,
vilken tuff brud du är som står för vad du gör och tror på. Hoppas bara inte att du blir mosig av all keso som du verkar trycka i dig. Ikväll är det LuciaKraball i Linköping och min homie ska stå på sen. Du kanske har hört talas om honom, Tim Buktu. Tim är en fantastisk person och jag hoppas att jag får möjlighet att inspirera honom till hans nästa platta. Någon av hans låtar handlar ju redan om mig..

Hörde att du kommer till helgen? Det kan ju inte passa bättre! Vi har en surprajs till daj då. Ta med dig tomteluvan och keson vet jag så kör vi.

Camilla säger hej till sin älskade syster. Jag, Karin säger bye bye för denna gång. Det var mycket kul att ta en titt på din "såndära" blogg. Det är poppis nu har jag hört.
Kram// tant Karin

sagt o gjort sa...

Karin! Va roligt att du är här =) Hoppas verkligen att timbuk levererade! En surprajs till mig?? Låter ju fantastico!! Ska bli SÅÅÅ kul att komma ner, känns overkligt att det kan vara den sista.. En stor kram till dig, vi ses snart!